Iako ne pričaju- odlučio javno da ga podrži! “Jako mi je žao Harisa, dao bi mu kuću da živi kod mene…”

Mediji su sedmicama, fokusirani na HArisa i na njegov kraj braka. Ipak sadasnja paznja nije vise usmjerena na njegovu karijeru ili trijumfima koje je on imao nego razvodu koji se desio. Sada je poznato da ce Haris i Melina da krenu da zive svoj zivot razlicitim stranam. U ovoj aktuelnoj situaciji, umjetnik ima zaista velike probleme. Za razliku od svoje supruge koaj je sutila u svemu ovome Haris je u pun entuzijazma mnogo govorio o svemu.

Ali sada u cijeloj ovoj situaciju progovorio je i sam Šerif Konjevic i dao svoje misljenje povodom svega ovoga. Naime on je osoba koja nikada ne prica nista o drugim ljudima jednostavno svoje osobne stvari gleda i svoju intimu. NAime osoba je koja jednostavno gleda samo stvari koje se ticu njega, njegove karijere, muzike i svega oko toga.

Za sve one koji ne znaju iako je mnogima cudno postoji zaista dugogodisnje neprijateljstvo izmedju Serifa i Harisa Dzinovica ali tokom godina sve je to i izgubilo znacaj. Umjesto da prizna svoju gresku i da ponudi ispriku koja treba da bude iskrena on je odlucio na sada neki drugaciji pristup rekavsi: “Ispricavam se a moja reakcija je zaista bila pretjerana. Nisam namjeravao da to tako sve ispadne a sada je bitno da sve ovo se ostavi iza nas.”

 

Nikada nisam gajio nikakav animozitet prema njemu, sve je to bilo drugacije dosta. Rijetko ko ima prave prijatelje i besprijekorne odnose u svom zivotu. ipak u podrucju medija jako cesto se predstavlajju kao drugo kao braca da se kaze. Ne zelim nikome da se spustam a isto tako ne zelim nikome zlo. Kao kolega mogu da budem podrska. Nemam problema da sa njim popijem i kafu a ako treba i da mu ponudim prenociste kod mene.