DA LI PREPOZNAJETE NAŠU PJEVAČICU? Najbolji vokal- Možemo se kladiti da ne znate ko je ona?

Vjerovatno kada ste vidjeli ovu sliku niste mogli da pomislite da cemo vas pitati da nam otkrijete da li znate o kome se tacno ovdje radi?

ovo je slika koju je objavila sama pjevacica Marija Serifovic na svom Instagram profilu, to jeste ovdje se vidi pjevacica u ranom djetinstvu te je jasno da je ona drugacije jako iugledala ovdje.

Iskreno gledajuci nije neka velika transformacija se desila. Moze se ovdje jasno vidjeti da je moje drzanje isto i nepromjenjeno i dalje me nervira kada neko koristi moje slike. Ja sam osoba koja i dan danas voli japanske tresnje a moja tvrdoglavost i godinama poslije je ostala netaknuta zaista. Uvijek sam vpjela kratke hlace, maice i patike i to je dan danas takav. Marija kaze da je i kao mala imala svoj stav.

 

DOk gledajuci ovu sliku razmisljam o svojoj proslosti ne mogu a da se ne zapitam da li su postojale neke odluke koja sam mogla da donesem ili pak ne, da li su bile neke osobe koja sam mogla sama da ibzjegnem ili sam mogla da bude razboritija u nekim trenutcima ili da sa nekim ljudima postupam sa dosta vise ljubaznosti. Mozda sam cak i bila neljubazna prema drugima ni sama ne znam. Ali sada kada svoja iskustva sagledam u jednoj cjelini ja sam jako zadovoljna sa tim kakva sam osoba postala.