Da li ste vidjeli ikada prvu suprugu Željka Joksimovića? Krije je a duplo ljepša od Jovane, tijelo kao milion dolara! “Dragi Zeljko gdje su ti oči bile.”

Danas mi malo govorimo o nasoj domacoj estradi to jeste dogadjaji koji su se desavali sa pandemijom koja je zavladalau cijelom svijetu. Tada je najveci događaj bio kada je Ceca bila u vezi sa 9 godina mlađim Bogdanom Srejovićem a onda predpostavljamo o cemu se tacno ovdje radi. Sada malo govorimo o Zeljku Joksimovicu koji je poceo karijeru ali nikada nije mnogo govorio o svom privatnom zivotu.

Za sve vas koji ne znate, on je otvorio i svoju prvu privatnu televiziju pod nazivom K3 TV koja je prva i dan danas u Srbiji po gledanju jutarnjeg programa jer supruga Jovana je sada preuzela jutranji program koji ne nazvan “Uranak” koji je prvi po parametrima u regiji u gledanosti. Dobro je i sam znao da Jovana je kljuc uspjeha jer je ona dama koja zaista svoj posao radi kako treba.

Ono sto ljudi vrlo malo zna jeste da je Zeljko Joksimović je bio i prije ozenjen prije nego li je upoznao voditeljicu. Njegova supruga se zvala Vesna a sa njom ima i kcerku Minu koja je proslavila nedavno svoj 23. rodjendan. Ako odete na Minin profil na Instagram vidjet ce te da ima puno slika sa svojom majkom Vesnom a sada se jako malo zna ko je ona i kako izgleda i koliko ljepote ima.

Sada mi vama predstaljamo pitanje ko je to ljepsi? Vesna ili Jovana!