Ona je u 6-oj deceniji toliko zgodna da joj djevojke zavide! SLAĐA POKAZALA TRBUŠNJAKE I TETOVAZE! Radu ovog nosi nadimak “najzgodnija baka”

Ona je nasa poznata pjevačica po imenu Slađa Delibašić a sada je u svojim 54-oj godini ali nema sumnje da bi na njenom izgledu joj pozavidjele i neke mlađe kolegice od njih. Na svojim slikama ona opravdava titulu koju nosi a to je najzgodnija baka na nasoj sceni , domacoj estradnoj sceni.

Slađa je jednom prikom govorila te je tada i otkrila tajnu svog dobrog izgleda te je rekla da je jako predana i disciplinovana sto se ti ce hrane i treninga i radi toga jako cesto ustaje skoro u ranu zoru. Ona je rekla i da za liniju koju ima zaslužena je i genetika jer inace dolazi iz sportske porodice. NAkon sto je u jednoj emisiji uzivo pokazala trbušanjake svi su se iznenadili pogotov kada se pojavila i u bikiniju.

 

Pjevacica je pozirala i u kupaćem kostimu te je sve odusevila sa svojim izgledom, vitkom fiurom i isklresanim trbusnjacima koji sijaju i koji se vide.