“TO NIJE NIKAKO NACIONALISTIČKA PESMA.” Breskvica odlučila konačno da progovori o situaciju u kojoj se našla! Očekivala sam frku i u tome sam se našla, svi se okrenuli protiv mene

U sinocnoj emisiji koja je emitovana gost kod Amidzi sou je bila preskvica koja je sada konacno odlucila da progovori o svom nastupu koji je bio za pjesmu Evrovizije i svemu sto se tu desavalo.

“Ja se zaista sada odlicno osjecam. I dalje mogu da kazem da sam jako presretna radi nastupa koji sam odradila, kako sam pjevala i ponosna sam na svoj cijeli tim.”- rekla je Breskvica.

“Naravno da sam bial spremna na to da ce se dignut frka kao i da ce se publika podijeliti pola pola i da ce svađe medjusobne da traju.” rekla je pjevačica kao i o nekim situacijama o hejterima koje su se desavale tokom cijelog tog procesa.

Svako ko slusa jasno mu je da to nije nacionalisticka pjesma. Ona je nastala u jednom studiju i kada me je Heni pozvao i rekao ima jedna pjesma ali nju niko ne zeli.rekla je ona  i dotakla se tada i značenja pjesma.

Nema ovdje konkretno sta da se razumije u pjesmi, svako je razumije na svoj nacin i ja zelim da tako to i ostane.- kaze ona i govori o tome koga podržava a koga ipak ne.

Ja sam osoba koja podržava sve i svakog i to zna svako je mene ikada upoznao.- rekla je Breskvica i zaista je direktna bila.