Da li su one svrstane kao svekrve iz PAKLA: Prija iznijela istinu o Breni pa spomenula i pravu Filipovu majku! “Teško mi je radi toga, borim se…”

Rasprava o tome i dalje kruzi ko je to svekrva Aleksandre Prijovic i javnost intrigira ovo vec mnogo godina. Iako puno fanova istica da je Zorica Nakic inace jedina i prava svekrva koju Aleksandra moze da ima, jer je ona inace bioloska majka od Filipa Zivojinovica, ali odnos Aleksandre i Brene u ovom slucaju se dozivljava kao odnos svekrve i sanhe. Koja od ove dvije dame nosi titulu “Prijine svekrve ” mi cemo vam otkriti u nastavku sada.

 

Lepa Brena skupa sa svojim suprugom Bobom je sa velikom ljubavi odgajala Filipa i oduvijek je on smatran njenim sinom. Kada je Aleksandra postala dio njihove porodice Brena ju je pohvalila tada kao i Zorica i prihvatile su je. Od tada Zorica i Brena ucestvuju skupa u cuvanju unuka i jasno je sada svima da super odnos imaju sa Prijom.

Iako naravno svekrva nije duzma da poduzima korake da bi se priblizila porodici kako i sama Aleksandra kaze obje svekrve za nju su na prvom mjestu. Aleksandri je uvijek bilo tesko da usporedjuje odnose sa obje svekrve koje ima jer ih jednostavno obje voli i postuje.

Brena i Boba su prema meni bili divni pogotov jos od veze sa Filipom a sada posebno kada sam dio njihove porodice. Rekla je Aleksandra za medije. Nakon toga je rekla sa kim ima bolji odnos ona da li je to Brena ili Zorica,

“Jako tesko je odgovoriti na to pitanje jer smo u kontaktu svi skupa. Brena je tu kada god moze ali i Zorica i obje su mi drage i dio moje porodice.”- rekla je Prija.