DA li znate o kojoj pjevačici se radi? 90-tih godina poznatija i od Cece i Brene! Kada vidite sada O KOME SE RADI, SOKIRAT ĆE TE SE

Prije je situacija bila takva da je bilo dosta manje pjevaca i pjevačica nego sto je danas slucaj, jer na estradi se moglo naci samo neki pjevači i pejvačici koje imaju dobre glasovne sposobnosti a svi su joj vidjeli blistavu budućnost. Izbora naravno da svako ima i svako moze da izgradi se i napravi niz icega a neko uspije da svoju karijeru napravi iz nista a kako komentariše i javnost sama ona je uspjela sve to o cemu se govori.

 

Mozda ste je prepoznali i kada ste vidjeli ako ste iz tog vremena, pogotov ako ste vidjelu naslovu sliku a treba da znate da je i njen nadimak jako poznat a to je Snežana Babić Sneki. Ima veliki broj hitova a oduvijek je imala vitke noge i tijelo i to je doprinijelo njoj da bude jako uspjesna.

Ali ona se povukla sa javne scene jer u periodu kada je trebala nije ulagala dovoljno u karijeru iao su joj svi vidjeli karijeru jako blistavu. Mnogi su mislili da će ona da bude poznatija i od Cece i Brene.