Dara napravila skandal neviđenih razmjera: Voditelja gađala flašom- “Ti ćeš tako da mi govoriš majmune…” ŠOK DETALJI

Poznati nasi pjevači jako vole da pjevaju na romskim svadbama posebno na nekim svadbama koje mogu da traju po nekoliko dana. Ljudi u Francuskoj, Italiji i Austriji vaze za ako bogate i zaista vole da zive luksuzno. Dara Bubamara je gostovala u jednom podcastu i govorila je kako je to iskustvo njene sa jedne od romskih svadbi.

Pjevačica se sjeca incidenta koji se desio da su tada letile flaše a snimak je pojavio se i na drustvenim mrežana, a kada su me pozvali na jedno od Romskih svadbi nisam imala pojma sta se tu desava. Sada znam i odmah sam rekla, bila sam tu za 45 minuta zapjevala sam i otisla sam. Onda je pricala o skandalu koji je tada izbio i to velikih razmjera.

Dodju tu Šaban, Jana, Zorica, Serif mislim da je bila i Brena. Sjedis i slusas njihovu muziku. Dva tri sata znaju da budu samo kola njihova a pjevaci svi sjede. Bec je to bio i bilo je preko 1500 ljudi, moglo se vidjeti i snimak. onda se desava da meni jedan majmun kaze.

“Sada Dara”  a ja pokazujem da večeram. On gleda u mene i ignorise me, i onda govori opet  ” A sada duet Dara i Darko.” a ja i dalje gledam i pokusavam da mu dam do znanja da sada ne mogu i da predje na nekog drugog.