U jednom trenutku SRBINU cijeli život prošao ispred očiju: Rušio kuću a ispod cigli ispuzalo ovo! ŠOK VELIKI (FOTO)

Njegovo ime je Jovan Živković koji dolazi iz sela Sepci koji ima jako zanimljivo iskustvo koje je on odlucio da sa svima podijeli. NAimeJovan je sve to hrabro podnio i bio je smiren tokom čitave sitaucije, što je bilo najbolja stvar koju može uraditi i ne praviti nikakvu paniku oko toga nego se mirno povući iz situacije. pronasao je zmiju od metar i po a ona je bila u napustenoj kuci koju je Jovan rusio i tu je bio sa par prijatelja i da se ovdje radilo o poskoku.

Sa druge strane strucnjaci smatraju da te zmiju nisu opasne i ne mogu da nas uniste u nasim krajevima i da se lako mogu prepoznati radi nekih detalja koje ima na svom tijelu i radi toga su specificne.

Za njega je ovo bilo jedno veliko i neobicno iskustvo i nije mogao da vjeruje kada je pogledao ispred sebe a to je stvar kako kaze da nikada nece zaboraviti ovaj dan. Strucnjaci su rekli da se ljudi prestrave kada vide njenu velicinu i kada je vide nikome nije jednostavno jer misle da je to toliko opasno da ostati nece zivi.

Jovan je kao osoba sve to jako hrabro podnio i bio je smiren tokom cijele situacije i to je zanimljiva stvar koja moze da se uradi i najbolje je da se ne pravi panika oko toga i da se mirno povucete iz cijele ove situacije.