Darko Lazić imao TAJNO vjenčanje! Oženio je Katarinu u tajnosti, a onda se samo pojavile slike! Evo kako MLADA izgleda! (FOTO)

Jedan od pjevača sa naše estrade o kojem se jako često govori u medijima baš zbog njegovog načina i jako burnog života je Darko Lazić. Međutim nakon što je završio vezu sa svojom posljednjom djevojkom Barbarom Bobak on je uplovio u emotivnu vezu sa djevojkom iz mladosti te samim time i on je više puta rekao smatra da je to djevojka njegovog života.

Tako je sada do nas došla informacija koja je sve šokirala. Radi se o tome da je on obavio svadbu jučer i to u tajnosti bez ikakve medijske pažnje nego je to obavio dok niko nije znao. Nakon toga na društvenim mrežama je čak podijelio slike sa svoje svadbe te mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je on ovo uradio na taj način.

Također i slike sa vjenčanja možete da pogledajte na slikama koje se nalaze u ovom tekstu. Također i njegove kolege su se šokirale nakon ovog njegovog postupka jer on nikome nije ni spominjao da će tako nešto uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *