Voditelj Darko Tanasijević u jako TEŠKOM stanju! Ima zdravstvenih problema, a sinoć je smješten u bolnicu! EVO šta mu se desilo! (FOTO)

Voditelj Darko Tanasijević je jedan od novinara koji je prije šest godina krenuo da bude novinar koji je vezan za rijaliti Zadruga. Samim time kako je imao uvijek jako dobar odnos sa učesnicima ali je uvijek i dobijao sve informacija koje su bile potrebne on je posao redovan voditelj ovog rijalitija te samim time taj posao radi već par godina.

Međutim prije par sati do nas je došla jedna šokantna informacija koja je vezana baš za njega jer je on sinoć u večernjim satima primljen u bolnicu i samim time mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje. Radi se o tome da je on imao jako visoku temperaturu te je imao bolove stomaku kojih se nikako nije mogao riješiti. Nakon toga se on sam javio u bolnicu.

Trenutno on je i dalje u bolnici gdje prima određene lijekove i infuzije kako bi se njegovo zdravstveno stanje smirilo te samim time kako bi što prije mogao da se vrati u Zadrugu. Kako će se ova situacija odvijati u narednom periodu ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *