Desilo se pomirenje nakon svega: KONAČNO ZAGRLJENI, teške riječi zaboravljene! KĆERKA ĐINA UMIJEŠALA PRSTE

Haris Dzinovic inace nas poznati pjevac i njegova supruga Melina Dzinovic sada vec bivsa su sve sokirali kada su u javnosti objavili da dolazi do kraja njihovogo 20 -godisnjeg braka i to je zaista izazvalo veliku paznju. Nakon nekog vremena pojavljuju se nove naznaka da je moguce i novo zblizavanja a to je sve iznenadilo jer Haris nije imao bas lijepe rijeci za bivsu suprugu.

Melina je napustila svoj porodicno dom a to je rezidencija na Senjaku a mnogi su govorii da je ona pocela i novu romanticnu vezu  a to je tema o kojoj se govori mnogo u gradu. Razlozi razvoda nisu poznati jer Melina nije htjela da daje izjave a nakon razlaza nije htjela da bude u javnosti a mogli smo je vidjeti na jednom od dogadjaja.

Haris je rekao da Melina nema nikako kontakt sa njihovim sinom Kanom jer je on i dalje jako ljut na nju. Ali sada situacija sa kcerkom Đinom je drugacija. Đina je na svom instagtamu objavila zenu koja ima istu boju kose kao majka i to je izazvalo sada nagađanja da se mozda radi o nekoj vrsti pomirenja. Mnogi su zakljucili da Melina i Djina su bile skupe u jednom od trznog centra.

Na slici je zena koja se nalazi na pokretnim stepenicam a u rukama drzi kucnog ljubimca malenog psa smedje boje a onda su se pokrenule spekulacije da je moguce pomirenje. Haris je rekao da mu je oduvijek najvise smetalo jer se Melina pretjerano se druzila sa prijateljicama i nalazila.