Snimak vrelog snimka voditeljice Jovane Jeremić: Ona sa dečkom Draganom na proslavi- Uvija se oko njega, on je ljubi, grli! OCI SVE UPRTE U NJIH

Novinari su sada stigli do jednog snimka koji inace potvrđuje da voditeljica Jovana Jeremic je u ljubavnoj evzi sada sa 14 godina mladjim od nje biznismenom Draganom Stankovicem. Odrzavajuci svoj britak jezik, voditeljica je u drustvu svog partnera Dragana Stankovica je bila na krstenju sina od ministrice Milice Đurđevic Stamenkovski.

ONA je bila obucena u ruzicastu posebnu haljinu i sa pojavom je plijenila paznju. Njen je ljubavnik svo vrijeme je obasipao zagrljajima i ljubio je a ona je uzivala u njegovom zagrljaju. Jovana Jeremic je u tom trenutku elegantno plesala sa partnerom a svi su se divili jer je ljubav velika izmedju njih.

Ona JE REKLA da je od susreta sa Draganom otvoreno i jasno bilo da bude sa njim i da joj je sudjeno.

Za ovu proslavu okupili su se svi u njegovoj rezidenciji a nisam mogao da se ne divim koliko je poseban bio. Kako stvari stoje od samog pocetka o Jovani se govorilo samo u superlativu kao i o njemu. Ona kaze da je njega cijelo zivot cekala. pogledajte slike kako oni izgledaju.