Dok je bila ćelava, nosila je razne perike! PROGOVORILA o tome kako i zašto ju je Arkan ošišao! (ŠOK) (FOTO)

U javnosti je kruzila glasina da je Arkan nasilno radi nekih problema obrijao Ceci glavu dok na kraju obje osobe nisu otkrile istinu o cemu se radilo ovdje. SADA ide romanticna prica o Svetlani Ceci Raznatovic i Arkanu i ovo ne prestaje da osvaja publiku sa svih strana. Znacajan susret njih dvoje se desio 2 novembra 1993 godine u zidovima prestiznog hotela koji se zove “INTERKONTINENTAL.”

Svetlana je bila zena koja je u trenutku zarobila srce od komananta barem je tako ona tvrdila. Dobila je tada i poziv od menadzerke Baneta Stojanovica da se pridruzi Dzeju tada i Oliveru Mandicu. Dok smo cekali nasli smo se sa strane. Sa udaljenosti sam je vidio, i nisam mogao da ne komentarisem i rekao sam “Vau kakva sitnica” “Tko je ovaj tip” “Zaista izgleda jako smiješno-.”

Tada su rekli: “TO je zapovjednik” poslije kada nam je stigao Oliver MAndić Zeljko je duhovito rekao “Jeste li vi poznata osoba koju stalno kritiziram” Ovaj susret me ostavio bez daha i prestrasenim.Uspjela sam tada da se izmaknem

Sto se tice frizure ona je spomenula da imaju novinarski natpisi iz tog natpisa koji govore da je ona bila bliski povezana sa nekom grupom u SVICARSKOJ koja je sumnjiva tada bila.