Nakon 24 godine svi čestitaju Dragani Mirković! Osmijeh sa lica ne skida u zagrljaju mlađeg muškarca! KONAČNO SRETNA-CVJETA

U rezidenciji Dragane Mirkovic, Uskrs je ove godine na drugacije nacin obiljezen a sada svjedoce i slike. Na izmaku godine pjevacica je odlucila da da neku izjavu o svom izboru da sada brak od 24 godine skupa sa Tonijem raskine i da pocne novi zivot.

Nazalost moram da se javim da sam pokrenula brakorazvodnu parnicu. Stanje i veza sa sa Tonijem se godinama pogoršalo i to je dovelo do toga da mi zivimo zivote odvojene i zivimo u razlicitim rezidencijama radi svoje djece i porodice.

Ona je potaknuta svim svojim vrijednostima koje ima jos djetinstva kao i davanju prednosti uvijek ispred mene dobrobiti mojoj porodici, ja sam se trudila da sacuvam sve, da jednostavno nasa zajednica opstane ali neprilike su bile vece i iznad mene i jednostavno savladali su me svi.

Ja sam sa vremenom postala svjesnija udaljenosti koja se stvorila izmedju nas i to je dovelo do spoznaje da nasa veza ne postoji i jednostavno sve je prestalo da funkcionise i nanosili smo samo vecu nesrecu svojoj porodici i voljenima. Ona se nakon koncerta koji je imala vratila u Bec i slavila praznik sa porodicom, to jeste djecom.