Samo sam uzela svoju torbu i sve sam napustila: ZORICA BRUNCLIK KONAČNO PROGOVORILA o svom odlasku iz Zvezde Granda! OVO je od nje Saša Popović tražio

Svi koji inače prate takmičenje Zvezde Granda znaju da je pjevačica Zorica Brunclik nekada bio dio clanova zirija Ali sezona koja je bila 2014/ 2015 godine je donijela veliko iznenđenje kada je ona samo napustila takmičenje a nije ni finale se desilo. Ali su mediji radili sve na tome da saznaju sta se tu dešava a spekulacije su razne bile. JAvnost je zaista iznenađena bila jer niko nije ocekivao da ce neko tako iskustan kao clan zirija da napusti sve prije završnice. Bilo je ocigledno da tu ima nesto dublje sto je dovelo do toga da sve ostavi i ode.

Onda je Zorica kada su se stisali prvi talasi prasine odlucila da govori o svojoj strani price. Ona je rekla da nije imala ni ti rijec sa Popovićem ni ti vlasnikom Grandom produkcije. umjesto toga da dosta toga objasni ona je samo uzela svoje stvari i napustila takmičenje. Razlog tome je korak koji je bio njen osjecaj da ne moze da podržava nesto iza cega ne moze cvrsto da stoji. U samom srcu problema su buila dva zahtjeva koja su inace dosla od producentske strane.

PRVO OD svega toga od Zorice se ocekivalo da ne ocjenjuje samo vokalne sposobnosti ucesnika nego da radi na tome da prati njihovo stilizovanje kao izbor garderobe koja je tu. Zorica se u tim trenutcima nije osjecala kao spremnom za donosenje svih tih odluka i nije zeljela da to ocjenjuje i vise se tu nije ni vidjela.