DOKTORICA tražila 250 eura za carski rez: MUŽ STIGAO PA JE OKACIO NA CIVILUK! Visila je i molila za pomoc

Nakon situacije da se dugo godina borila sa neplodnoscu, nas san o roditeljstvu se konacno ostvario u i tim trenutcima niko sretniji od nas nije bio. Trudnoca je protekla bez problema i mi smo jedva cekali da se nase dijete rodi. Odlucili smo da suprug bude samnom tu na porodu nadajuce se da ce sve da bude savrseno kako i treba. Ali stvari su krenule drugim putem te to nismo ni ocekivali tako.

Kako su tada kontrakcije bile jace a sati prolazili mi smo vidjeli da nas medicinsko osoblje pa skoro ignorise. Nakon nekog vremena dolazi doktorica koja govori da se porod treba desiti ali na carski rez. Iako sam bila na infuziji i kontrakcije su trajale nista se nije desavalo a mi smo se zbnuli kada nam je sve to saopstila.

Ipet nakon nekoliko sati doktorica se pojavljuje i govori da treba da se ide na carski rez dok sef smjene inace starija doktorica donosi odluku da ne pristaje na rez dok ne dobije 250 eura.

Tada je suprugu pao mrak na oci pa je odlucio da na svoju ruku preuzme neku vrstu incijative. Umjest novca on je odgurnuo doktoricu i oduvuko je sa strane. To je trenutak koji je bio sok za sve prisutne.

Nakon te situaacije odjednom je zabboravljeno da se pare traze a fokus je bio da se spasi majka i dijete. Ali kaze da joj je to ostala velika trauma, i dan danas.