Majci sam otela muža kada sam imala 19 godina i uvijek joj pričala kada imamo ODNOSE! “Na dan udaje Jasmina saznaje groznu istinu…” (FOTO)

Jasmina koja je inace iz Banja Luke je namjerno odradila sve da ima emotivne odnose, pogotov nakon razvoda svoje majke i gledala je reakciju tokom cijelog procesa i onda je rekla da je veliki uticaj za cijeli zivot imalo na nju kada su njeni roditelji se razveli. Razvod moze da izazove kod svakog osjecaja gubitka, ljutne, i frustracije pogotov kod djece jer osjecaju da se ljubav gasi i sve prolazi.

Osim sto je Jasmina imala velike emocije nakon razvoda svojih roditelja ona je postala i neka vrsta sudionika tokom nihovog zivota. Kao tinejdzerka ona je bila puna mladosti, ljubomora je vladala kod nje i jednostavno nije shvatala posljedice svojih nekih postupaka. Njeno ponasanje je bilo takvo da se usmjeri da se cuva porodica ali na neki nezreo nacin i stetna. Ona je kasnije saznala da je pogreske napravila, i onda je shvatila kakva je to bila kompleksna situacija.

Iako je Jasmina htjela da sacuva porodicu ali ona je odradila nesto sto nije nimalo ugodno.

 

Prica Jasminina pokazue da djeca ne razumiju odnos odraslih kao i odluke njihove. Razvod roditelja moze da bude jako stresno iskustvo za djecu a vazno je u svemu ovome da im se pruzi potrebna podrska. Ovo je prica koja istice koliko je vazna razumjevanje i empatija prema mladima koji prolaze kroz slicne situacije kada prevladava osjecaj tuge gubitke i javljanja neke ljutnje.