Stoji iza tvrdnje da stize iz 2048.godine-“Stigao sam da vas upozorim- jer se sprema nesto STRAVIČNO i uskoro će se desiti.”

Razgovor koji kruzi o nekom vanzemaljskom zivotu kao i raznim prorocanstvima uvijek izazva neku vrstu rasprave. IAKO NAPREDUJE tehnologija i znanost, teorije zavjere i vjerovanja u prorocanstvu i dalje su prisutna svuda oko nas. Fenomen kao sto je Nostrodamusovo prorocanstvo kao i predvidjanje Bugarske prorodice Babe Vange pokazuje da su ljudi voljeli da gledaju pogled u buducnost i da svi traze znakove o tome sta nas uskoro ceka.

Nostradamus je fascinirao razne ljude sa svojim nekim misticnim objasnjavanjima i jako je tesko da se razumije njihova tacnost i da se prevede to dok su neki tvrdili da je on vidio razne događaje u povijesti zivota. Slicno svemu tome Baba Vanga je poznata da je uspjela tacno sve da vidi i da tako dovede do velikog broja vjernika.

Ali mi sada ispred sebe imamo moderan primjer a to je Bryanta Johnosn koji tvrdi da dolazi kroz vrijeme iz 2048 godine i jako cesto se tada izaziva skepticizam i zabrinutost u svemu tome. Indcident koji se desio kada je Johnosn dosao u jako pijanom stanju i rekao je da dolazi iz buducnosti kako bi upozorio da dolaze nam vanzemaljci i mnogi su rekli da je to bio produkt maste ili nekih mentalnih poremecaja-