On je nekada poznati pjevač a sada teško obolio! DOTAKAO JE DNO- Pomoći mu nema, kolege mu htjele pomoći ali sve odbio! (FOTO)

Kada pricamo o nekim pjevacima mozemo da vidimo veliki broj njih koji su uspjeli da strignu na sami vrh ali u tim trenutcima nestaju sa estradne scene a kako mozete po samoj slici da vidite danas mi govorimo o Seji Kalaču koji ima mnogo hitova veliki broj pjesama kao i publiku koja ga mnogo voli i cijeni.

Kako se sada spekulise on je nestao iz medija i to iz jednog jedinog razloga a to je situacija da je postao ovisan od alkohola i morao je da ode na kliniku da bi se lijecio ali je jako brzo po izlasku se desava da se vraca starim navikama. Kako kazu mnogi koji su ga vidjeli jasno je da nema mu pomoci ali i da moze da pomogne sam sebi jer niko drugi ne moze to umjesto njega.

Velika je istina da je dobio podrsku ljudi ali jasno je i da svako u zivotu sam bira svoj put onako kako misli da mu je najbolje. Neki kazu da je sada na samom dnu ali naravno da niko ne moze da to potvrdi jer nemamo infiormacije, nismo mogli da dodjemo do njega i da cujemo o cemu se ovdje radi.