Jelena Tomaševič i Ivan Bosiljčić odlucili da se raziđu! ODLUKA NASTALA NAKON BURNE SVAĐE- Došao je kraj brže nego su mislili

Naša poznata pjevačica je nakon očeve smrti odlucila da se vrati na posao. Kako je rekla kada je okruzena ljudima jednostavno joj je puno lakse da predje sve zivotne udarce. Inace Tomaševićka se sjetila koliko je bol bila velika da je htjela da odustane od pjevanja i da napusti estradu jer je smatrala da je to previse za nju pored tuge koja je preplavila. Ipak po prvi put jeotkrila da je na pocetku i imala ideju da odustane jer su je pokradali. To jeste pobjedila je na Beovziji 2005 godine a potom je stigla do finala Europjesme u Podgorici. Tada je dobila nulu od crnogorskog zirija i to je dovelo da neki nepoznati bend predstavlja.

Da li se sjecate 2005 godine i pjesme “Jutro a to je pjesma koja nije dosla do Eurovizije radi glasanja Bila su to teska vremena i mislila sam jao mozda ovo nije posao koji je za mene, nepravda je ali onda sam shvatila da jako volim pjesme i pjevanje nego ista. Uz to trebam ga zbog svega sto u zivotu radim. Tada sam imala samo 20 godina i mislila sam da je to trenutak kada sam shvatila da cu se nositi i moci da se nosim sa neuspjehima.

Onda su krenuli i komentari kada su vidjeli njenog odabranika. On nikada bolje nije izledao. Dok se danas oni smatraju jednim jako skladnim brakovima. Jelena i Ivan su odlucili da se rastanu i tada su iznenadili javnost ali onda je romansa nastavljena a Brak je kruna ljubavi. Prije 10 godina se desilo da smo se Ivan i ja jako posvađali i rastali pod pritiskom medija. Svako ima svoju pricu i misljenje. Moj prijatelj Serfen Cetkovic sa kojim sam jako bila bliska me nazvao i rekao napisao sam ti pjesmu i napisao je “Da mi je da mi se vrati.” rekal je Jelena.