Duško kao nikada do sada zaprijetio Jeleni: Pjevačica brutalno odgovorila na sve- “On će sada samo moći da sanja o tome, sve nas je izgubio..”

I ove sedmice dolazi nam dnevna doza Jelene Karleuše. Bez nje se skoro pa i nikako ne moze a ovaj put u cijelu ovu pricu je ukljucen sada njen suprug po imenu Duško Tošić. Zna se da su razvedeni fakticki, iako zive skupa ali papir nisu potpisali, svi cekaju uskoro njihov kraj.

Saga koja vlada između Jelene i Dupka traje dugo vremena ako ne nekoliko godina.U jednom od intervjua za Novu Godinu poznata pop zvijezda je otkrila da ona i njen suprug jos uvijek nisu dobili razvod i da trenutno svi skupa zive iako su razlike medju njima zaista velike.

Dušku je sada oduzet status clana Jelenine porodice i to se navelo u njenom saopstenju. Ona se i dalje nada da ce on shvatiti da je ona nnjegova velika ljubav i da ce od nje da trazi oprost. Nakon njenih rijeci Duškov advokat je odmah uputio upozorenje novinarima i rekao da je razvod i dalje u toku i da su se obje strane dogvorile da sve porodicne stvari ostanu privatne ali Jelena je sve to zanemarila. Prije samo nekoliko dana novine su pisala dosta o njihovom odnosu ali cini se sada da je Jelena zadala zadnji udarac.

Postupci koji su se sinoc desili od strane Jelene sve su sokirali. Ona nije izdrzala niz godina svim tim haosom i nedacama i ona je i dalje proslavljena kao pop ikona.