Zet Željka Mitrovića odrešio kesu za Valentinovo! Kupio poklon u vrednosti stana! Šta će mu punac na sve ovo reći ostaje nam da vidimo ? (FOTO)

Kristina Mitrović je inace bogata nasljednica jednog od glavnih ljudi u nasem regionu a to je Zeljko Mitrović. Naime o njoj i njenom izabraniku Iliji koji je iz Ukrajine svi govore jako često. Oni svaki dan imaju avanture, i njihovo ljubavno gnijezdo se nalazi u Londonu. Svaki dan kada se budi Kristina ona je u raskosnom cvjetnom aranzmanu i pogled na njihova luksuzna vozila plijeni paznju jer izgleda kao magnet.

Njen dečko Ilija Riskin je jako ganatan muškarac, on je milijarder i poznat je javnosti odavno. On je nasljednik porodične tvrtke koja se inače bavi proizvodnjom urana. Osim tih poslova koje ima u Londonu i Ujedninjenim Arapskim Emiratima, on ima i privatni avion, zaštitare, vozace i zaista veliki broj luksuznih automobila. Oni su prvi put se sreli u Velikoj Britaniji i kako su oboje rekli ljubav se rodila na prvi pogled tada.

Naime njega svi nazivaju kralj urana a on je pokazao nedavno da ima sat koji je jako vrijedan. Ovo je izvrstan stan od brenda Richard Mile a krece mu se cijena 700.000 eura. Ovo je dodat koji je rijedak a ono sto treba da spomenemo jeste da proizvodnja ovih satova kojima cijena ide nekoliko miliona eura.