Genetika je čudo! Skinula se majka Stanije Dobrojević u sedmoj deceniji života i pokazala izvajanu liniju

Čuda genetike su zaista izuzetna! Majka Stanije Dobrojević je u poodmaklim godinama samouvereno otkrivala svoju nategnutu građu graciozno skinuvši odeću.

Pogled na nju ostavio je brojne pojedince bez riječi.

Majka Stanije Dobrojević nedavno je proslavila sedamdeseti rođendan, a njen izgled je mnoge ostavio u čudu i ostavio ih bez teksta.

U svojoj 60. godini Slavica Dobrojević nastavlja da pleni svojim upečatljivim prisustvom, redovno dele fotografije sa putovanja na društvenim mrežama i samouvereno pozira u bikiniju.

Brojni pojedinci primjećuju da je Stanija naslijedila majčinu ljepotu i vitku građu.

Dobrojevićeva je nedavnom objavom izrazila divljenje svojoj majci, navodeći da bi bilo fantastično da liči na nju istih godina. Njeni posvećeni pratioci su odgovorili komentarima koji su aplaudirali Slavičinom zadivljujućem izgledu i izražavali nevericu da su oni zapravo majka i ćerka, sugerišući da bi ih lako mogli zameniti sa prijateljicama ili sestrama.

Vrijedi napomenuti da je Slavica pružala nepokolebljivu podršku svojoj kćerki tokom njenog rijaliti takmičenja. Gde god da krene njena ćerka, Slavica je prati, pokazujući raskošan način života kojem se oboje prepuštaju.