Glavni razlog rata Mire Škorić i Cece Ražnatović! GODINAMA SE KRILO A SADA JEDNA OD NJIH PROGOVORILA

Ceca Ražnatović se sada datkla teme koja je godinama privlačila pažnju od medija i svi su se pitali sta se tu dešava. Svetlana Ceca Ražnatović  i Mira Škorić su godinama bile najbolje drugarice i dijelile sve svoje tajne a onda se nesto desilo. Snimale su i pjesme i spotove skupa i prisustvovale slavljima jedne kod drugih. Ali prije 15 godina sve je to stalo. Nijedna od njih nije htjela da komentariše spekulacije. Ovo je tema sada postala aktuelna nakon sto je Ceca obradila pjesmu “Ne računaj na mene” , duat koji je bio sa Mirom sada otpjevala sa Majom Berović.

Mira Škorić energično je reagovala na sve to te je Maju tada nazvala “glupačom” i to je dovelo do jako burnog intervjua i onda je Škorić govorila sta je dovelo do prekida prijateljstva. Tada je Mira otkrila da Ceca nije stupila u kontakt sa njom onog reenutka kada joj je majka umrla.

“Nisam dobila ni poziv ni poruku od nje. Ceca to nije uradila. Svi imaju svoje razloge a jasno je da ona nije mene kontaktirala. Razvod brakova nakon 40 godina se dešava a ne samo prijateljstva. Nema sanse da ja ikada napravim prvi korak. Za razliku od drugih imam svoje stavove i ne mogu da budem nešto što nisam.”