Snežana Đurišić doživela pakao! PRIJAVA ZA NASILJE U PORODICI ODMAH PODNETA! Mlada glumica pokazala slike i snimke koji će ih uništit (FOTO)

Naša današnja tema jeste ponovo pjevačica Snežana Đurišić i njen odabranik poznati ginekolog Vanja Milošević. NAime prije nekoliko mjeseci se govorilo o jednoj trudnici koja je saznala da je njena beba jako teško bolesna iz Hrvatske i koja je trazila abortus ali to nije moguce jer je beba vec veca bila ali zakon o tome i postoji i onda su pokrenute velike spekulacije.

U dosta država koje su katolički okrenute počele su da rade na ukidanju abortusa a prije nekoliko dana je ta odluka donijeta i u Americi pa su sada pokrenute i razne spekulacije u Srbiji za ovu temu. U jednoj od ovih tema i priča je učestvovao i Vanja Milošević koji je poznati partner naše pjevačice Snežane Đurišić i on je rekao da se zalaže protiv abortusa i da je ta tema njemu jako vezana za zene.

 

Sva ova priča i sve ove spekulacije su naljutile jako žene iz SRBIJE A VELIKI broj njih je na to sve burno reagovalo a jedna od njih je bila i glumica Tanja Peternek koja je osula paljbu po Vanji i po drustvenim mrežama a tu se nadovezalo dosta žena.