GODINAMA nosio titulu “Najdebljeg djeteta na svijetu” a onda se prepolovio! SA 191 KG SPAO na 83 i dobio KVALITET ŽIVOTA uz pomoć ovoga!

Svijet u kojem zivimo imamo mnogo primjera osoba koja imaju razlicite poglede na zivot i dugacije izgledaju od drugih. Danas nasa teman je pretile osobe kojih danas ima zaista mnogo u velikim procentima na cijelom svijetu a ono sto je najgore od svega sto veliki broj djece ima probleme sa kilazom. Tome se pripisuje neaktivnost, losa prehrana kao i dugo sjedenje i igranje video igrica.

On je na poceetku imao 85 kilograma a onda se desava da njegov apetit drasticno raste a to je potvrdio i njegov trener. Ali Arijanovo putovanje ka gubitku kilograma je bilo praceno sa velikim osjecajem radosti jer je to kvalitet koji se rijetko vidja i kod odraslih ljudi. Arija je postao svetionik nade i inspiracije a ljudi su govorili: “Ako Aria moze da mrsa pa mogu isto i ja.” Postignuca mlagod pojedinca nisu nista vise nego za sve nas zapanjujuca jer je imao zaista rezim treninga i hranu koja je bazirana na njegovom stanju.

 

 

ON JE SVO VRIJEME BIO USTRAJAN I BORIO SE. NAKON znacajnog hiruskog zahvata gdje ce pomoci da se smanji unos hrane on je dozivio veliku transformaciju. Sada moze da rade aktivnosti kao djeca njegovih godina, da igra fudbala, da trci za svojim vršnjacima kao i da ide pjeske do skole. Nasoj sreci nema kraja!