Volio me godinama, bila sam mu ljubavnica a GOCA je htjela da me unakazi! CUCA PROGOVORILA O ŠABANU I LJUBAVI- “Vodio me stalno u KRČEDIN, tu se ljubav i rodila

Iako su godine prosle Saban Saulić je kralj narodne muzike iako je njegova karijere je prekinuta nasilno. Punih pet godina je proslo od strasne saobracajne nesrece koja se desila u Njemačkoj, a tu je bio sa svojim kumom i klavijaturistom te je sjeo u autu i krenuo za Srbiju a nikada nije stigao. Od SVIH NJIH je prezivio kum, a Saban sa kolegom Mirsom nazalost je izgubio zivot.

Ivona je i 2016 godine sa ponosom govorila da je u ljubavi sa ŠAbanom i uvijek je govorila da joj se pruzi prilika ponovo da bude sa njim nema sumnje da bi izabrala bas njega jer je sa njim postala ono sto je sada.

Ivona je cak i u nekoliko navrata podijelila zelju da mu rodi i dijete te je rekla da je kao zena nazavisna i da bi mogla da se brine o bebi bez imalo problema.

Ali svjesna u svemu ovome je bila da je ovo izazov koji nece proci tako jednostavno i tako lagano, da ce ovo da bude puno prepreka. Pored toga je priznala da bi na svijet donijeal njihovo diejte bez sumnje da su okolnosti nekako drugacije bile i da su se kockice kako je i sama rekla poklopile.

 

Na dan Šabanove smrti Ivona je dozivjela da se slucajno probudi u sedam sati. Obuzela je neka glad i onda je krenula da jede mafine kako je i sama rekla. Kao da je u vazduhu svuda oko nje osjecala neku vrstu slutnje. Nastavila je spavati dok je u 11 sati vidjele propustene pozive na svom telefonu. zabrinuta zvala je Šabana ali on se nije javljao, tada je vec bilo kasno.

Nakon njegove smrti ja sam izgubila 10 kilograma. Nisam jela nisam pila, skoro da nisam zivjela. U nekom smislu i ja sam umrla sa njim. Dok je njegova porodica bila odsutna on mi je uvijek pravio drustvo. Veza je trajala sigurno 15 godina. Šaban je jedini kojeg sam voljela. Ceca je rekla i da je Gordana nikada nije pruihvatila i radila je sve da ih razdvoji. “iSLA JE DO TE mjere da je pojedincima nudila da mi naude nadajuci se da ce neko da me unakazi.”