“Odlučio sam, tražit ću alimentaciju za sve godine.” SVI SU GOVORILI O VANBRAČNOM SINU ZDRAVKA ČOLIĆA a konačno se oglasio i on

Kada se spomene ime Zdravko Čolić skoro da nema ni ti jedne osobe koja bi imala nesto ruzno da kaze za njega. On je osoba koja je uvijek bila samo za sebe, pisao je ljubavne pjesme i nikada ga nismo mogli da vidimo da je u nekim svađama, aferama i problemima sa kolegama. U svojoj mladosti je zaista mamac za zene bio a mnogi su smatrali da ce on da ostane nezenja a onda 2002 godine odlucio je da stane na ludi kamen i da da sansu braku.

 

 

Na samom vrhuncu svoje slave on je jako volio da se druzi sa kolegama sa mnogima je uspostavio i bliske veze. Nikada se nije libio da pokaze koliko se divi zenama i koliko se ugodno osjeca u njihovom drustvu . Amir je uvijek harizmatican bio i posjedovao je vjestinu koja je sve ocaravala. Saradnja sa pjevacicom Severinom “Kreni” duet je pokazao da je stekao veliki usojeh. Iako je u pjesmi vrti se sve oko neuzvracene ljubavi Amir je dugo vremena u braku sa suprugom koju krije od javnosti. On kaze da ga veze i jedna anegdota a to je ona iz 1974 godine kada je Zdravko krenuo da stvara medjunarodnu karijeru.