GODINAMA SE čekala ovako divna vijest: GOCA Tržan objavila svi presretni radi nje! (FOTO)

Pjevacica Goca Trzan je svoju karijeru pocela priej 30 godina. Jasno je kada ona pjeva njena publika isto sa njom pjeva. Ona kao i drugi pjevaci voli da dijeli sve te zajednicke trenutke koji se desavaju sa svojom publikom i mnogo joj znaci sta sve dobije od publike.

Zanimljivo je da ce Goca da ima jos jedan asda razlog za slavlje a to je 30 godina od pocetka njene karijere. Ona je svoju muzicku karijeru pocela kao clanica benda TAP 011. Ona je tokom cijelog tog vremena ostavila vekiki pecat na sceni sa svojim hitovima i tada postaje ikona pop muzike. RAdi toga odlucila je i planira da obiljezi ovu godisnjicu sa svojom publikom pa je najavila sada da ce odrzati solisticki koncert u Beogradu a sve je to zakazno 23. maja.

Goca je svoj prvi album izdala 2001. godine. Interesantno je da na tom albumu ima i duet sa pokojnim slavujem Tosetom Proeskom.

Ova proslava njene godisnjice karijere podsjeca na onu koju je napravila kada je imala 15 godina karijere. Naime ima jedna jako zanimljiva situacija u svemu ovome. Jedan biznismen je iznajmio cijelu salu da bi vjerovali ili ne zaprosi Gocu. Goci je ovo cudno bilo ali nije htjela nista javno da prica o ovome. KASNIJE je ispalo da su ovo sve neke marketinski trik kako bi karte koje ima prodale sto bolje i sto vise.