GOTOV SAM- BANKROTIRAO SAM. Žika Jaksić otvorio dušu, traži pomoć! U svemu spomnje SAŠU POPOVIĆA

Voditelj Žika Jakšić je najveću popularnost stekao u rijaliti programu i to muzičkom takmičenju “NIKAD NIJE KASNO” SA njim kandidati i njihova porodica, smiju se , plaču ali rijetko ko je znao da je tokom zivota on imao mnogo lomova a mi sada u nastavku mozete da vidite o čemu se ovdje radi.

Žika sada ima lagodan zivot i dosta mu je bolje nego prije ali put do ovoga mu je bio jako trnovit, težak i samo on zna kako mu je bilo. Za one koji ne znaju, Žika je prvo krenuo da svira gitaru u bendu “RITAM SRCA ” A onda se 2000 godine sve ruši kao kula od karata.

 

Ja sam imao jedan veliki lom tokom svog zivota. Ja sam bankrotirao. Sam sam bio kriv za sve to jer kada čovjek ne zna šta mu treba i šta hoće onda radi sve neke stvari. Ja sam 2000. godine zivio u Njemačkoj i tadašnjoj supruzi Snežani i Sinu Andriju sam htio da bolji zivot ima. Usao sam u posao sa nekim hotelima u Njemačkoj ali onda sam shvatio da sam odabrao pogresnu osobu. Onda sam izgubio sve sto sam ima. Veliki gubitak je bio i to do 100.000 njemačkih maraka. Sest godina mi je trebalo da sve to vratim ali tu sam izborio sam se ali nevolja ne dolazi sama nikada.

Sve je to uzdrmalo brak iako je i onako bio los. Razveo sam se 2001. godine i u to vrijeme i bend se raspao u kojem sam svirao. SVE SE DEŠAVALO za manje od godinu dana. Duguješ pare, porodica ti se rastura, bend ti se gasi.