GOTOVO JE-Više me nećete videti! PRED SAMI DOLAZAK TREĆEG SINA Veljko donio nevjerovatnu odluku! SVI U ŠOKU

Dugi niz godina Veljko i Bogdana Ražnatović zive u skladnom braku i javnost je zaista iznenađenja. U braku u svom odnosu su dobili do sada dva sina Zeljka i Krstana a sada oboje zeljno cekaju dolazak treceg sina Ilijana. Tokom gostovanja na Pinku, Cecin nasljednik je zaokupio paznju medija govoreći ne samo o svojoj karijer nego i svojoj porodici koja mu je sve posebno jer je Veljko sada odlucio da stavi fokus na nesto drugo.

Dok su pripreme za meč , on nailazi na razne izazove koje mora a ispostuje. On ide na trening dva puta na dan, i to je novi nacin zivota zaista. On radi sve na tome da postigne balans sa privatnim zivotom i porodicom ali boks je oduvijek broj jedan i najveca ljubsav. Moj fokus je trening, boks i porodica i nema mjesta da me nesto meta. Uzbuđenje takmičanja koja donosi je moja strast oduvijek bilo.

Ovaj sport koji sam odabrao me je iz nestašnog dečka doveo do odgovorne osobe. Boks je izlaz i pruža mi smirenost. Moja kratkoća i ispadi su sada stvar prošlosti bez sumnje. Kroz boks sam naucio veliki broj zivotnih lekcija i kako treba da se istinski zivi. Ja sam daleko od savršenstva ali nadam se da ce i drugi da gledaju moje ciljeve i da vide kako sam odan porodici i sportu.