HARIS DŽINOVIĆ po prvi put se oglasio nakon priče da su MELINA I TONI skupa u Monaku! OVO im je porucio (FOTO)

Sada situacija da Melina Dzinovic i Toni Bijelic su skupa u Monaku je potaklo mnogo nagađanja da su njih dvije mozda skupa i da su zajedno krenuli na neko raskosno putovanje. Sada imaju razna misljenja povodom ove teme, a sada je u ovoj temi oglasio se i sam HAris.

“Ja vas sada sve ljubazno molim da mi date prostor jer ova konkretna tema ne zakupljuje moju paznju sada pa ni najmanje. To za mene nema nikakvog znacaja.” – bio je izrecit u svojim rijecima.

Tada se i Melina suzdrzavala od oglašavanja dok se Toni sam oglasio na svom instagram profilu koji je poceo sve se cini aktivnije da koristi i on je demantovao glasine da se dešava putovanje i to luksuzno sa Harisovom bivsom suprugom.

Nedavno je bivsa Dzinoviceva dadilja se pojavila, i ispricala svoj dojam kako su djeca Đina i Kan uvijek pokazivali strah prema Melini jer je ona bila malo ostrija.

 

Krah njihovog braka je bio ocekivan ali moja briga je dobrobit njihove djeca. Sada se bura digla oko njih i oko Harisa i Meline a ja samo mislim na djecu na Djinu i Kana i kako oni sve to podnose.

ODUVIJEK su pokazivali da su imali jacu stranu sa Harisom, da su vise povezani sa njim bili a strah prema Melini je bio prisutan a ja sam cesto prikrivala njihove nestasne ispade jer sam bila kod njih doma.