Vidjela sam njene UBICE: Jedan je zavirivao u dvorište, a drugi me gledao direktno u OCI! Susret monstruma i majke malene djevojcice svima ledi KRV

Nakon toliko vremena Ivana Ilic je odlucila da podijeli svoje iskustvo i to iz prve ruke. Naime ona je rekla kako je to izgledao susret sa odgovornim za tragičan gubirak zivota njene kcerkice Danke Ilic. Ona je u ovom potresnom obracanju hrabro odlucila sve da podijeli i ispricala tragican dogadjaj koji se desio 26. marta kada se njihovi zivotu zauvijek mijenjaju.

Tog sam dana nesretnog dovela Danku i sina na mjesto koje za mene ima posebno zancenje. To je mjesto gdje sam provela svoje djetinstvo i tu se stvorilo zaista mnogo uspomena. Doista me obeshrabrilo to da sam bila pod sumnjom samo zato jer sam ovo mjesto htjela da podjelim sa svojom djecom da provedemo tu vrijeme.

Ivana je izrazila tugu radi situacije i sada je pricala neke detalej za koje nisamo znali. Ona je objasnila kako je djevojcica nestala dok je ona otisla do automobila koji je bio parkiran iza da bi uzela bocu vode za svog sina.

Onda je rekla kakav je sok dozvijela kada je vidjela da nema joj kcerke, jer nikada nije odlazila od njih i uvijek je isla za bratom ali sada nije bilo takvo.

Na povratak na mjesto gdje su bila djeca vidjela sam da nema Danke i onda sam krenula da se vrtim u krug trazila ocajnicki i plakala. Zaista je zalosno da iko takvo nesto dozivi. Bol i tuga me obavila i sve je teze i teze.

Onda u toj brizi sam trazila u svim smjerovima, dozivala sam je i ocajnicki sam pokusavala da je pronadjem. KAda sam pogledala prema cesti vidjela sam dvije osobe koje su bile kraj nase kapije. Jedan me gledao a drugi je zavirivao oko nase ograde i to cu uvijek da nosim.