Haris Džinović saznao sa kojim Srpskim fudbalerom ga je Melina varala! SVE GORI- Konačno se otkrili detalji i razlozi njihovog kraha BRAKA

Srpski mediji kao i uvijek ne prestaju da pišu i da nagađaju ko je inace kriv za krah braka Harisa i Meline i zasto je njihov odnos jednostavno samo prestao. Njih 90 posto je ubjeđeno da je Melina odavno krenula sve da radi sa strane jer je Haris mnogo vremena odsutan od kuce. Vjeruje se da je tretirana od strane njega kao princeza ali na kraju sve ga je to skupo kostalo.

Nakon 22 godine zajedničkog braka i puta i odnosa Haris i Melina koji su jedno vrijeme bili posmatrani kao jako skladan par u zemlji su donijeli odluku da se brak raskine. ovo je objava koje je uzburkala medije i javnost i dovela do mnogo reakcije. Nagađalo se koji je to razlog rastave a sada informacija do koje su mediji dosli jeste da je u njihov odnos i brak usla treca osoba.

Haris je u jednom intrevju za medije rekao da je radi Melininih radnji donio odluku da raskid braka mora da se desi. On je rekao da raskid sa njom za njega nije bio veliki izazov kako je i sam ocekivao da ce se desiti.

U jednom treutku se osvnuo i na kraj veze i rekao da nije on bio incijator te raste. Rekao je da nije upoznat sa svim tim okolnosti jer je cest slucaj da prevareni suprug taj koji uvijek uadnji sazna. Dok mnogi tvrde da je razvod nakon smrti jako tezak on je rekao da se ne slaze sa tom tvdnjom.