Haris ni u snovima neda svoju vilu od 2 miliona eura! “Nepada mu napamet da se seli, kome smeta neka ide, on jednu prostoriju neda ni za milione.” (FOTO)

Zadnjih nekoliko sedmica ne prestaje da se govori o Harisu i Melini Dzinović kao i njihovom potencijalnim razvodom ali sada svi su se izenadili da se ova odluka desila nakon 22 godine njihove ljubavi. Oni su nedavno zavrsili i svoju raskošnju vilu na Senjaku. Haris je odlucio da njegova supruga odseli se u hotel a on da ostane sa porodicom svojom u hotelu.

Uz trud koji je imao, i svoj talenat koji traje i dan danas on je uspio da izgradi svoje utočište, pravio je nacrte, prilagođavao je sve svojim zeljama i potrebama. Niakda nije razmisljao o tome da moze da napusti svoju svetinju koju je sredio. On je smjesten u prizenlju tu ima bazen, ima i vinski podrum i sve je napravljeno po njegovim zeljama tada.

Sada se u okviru ovog imanja nalazi studio koji ne predstavlja samo utočište ua muzičare jer je on tu ogao da vjezba svoje vokalne sposobnosti. Melina koja trenutno sada boravi u hotelu, aktivno radi na tome da pronađe stan kojji je luksuzan u jednom od prestižnih dijelova Beograd koji mogu da ispune sve kriterije. Kao sto mozete vidjeti na video snimcima iz njenog dnevnog boravka Melina je napustila svoju porodicu i sada je u urbanom dijelu zivi sama i vjerovatno pokusava u glavi da rijesi sve probleme.