Mnogi su govorili da je za krah njihovog braka kriva Brena, dok drugi da je Filipa odajala kao svoje sinove! OVO JE MISLJENJE ZORICE, BIVŠE SUPRUGE OD BOBE

Zorica Nakić je inače bivša supruga od Bobe sa kojim je ona dobila u braku i Filipa. Naime sada kada traju drustvene mreže i kako imamo medije, jasno nam je da je Zorica u jako dobrim odnosima sa Bobom i da je ona u jako dobrim odnosima i sa Brenom koja je sadašnja supruga od njenog bivšeg supruga. Iako oni vise nisu skupa ali i dalje se postuju i bitno je da su skupa radi djeteta.

Ovo bi rijetko ko mogao, ali Zorica i Boba su uradili sve da bi njihovo dijete bilo zdravo, da bi raslo u zdravom okruzenju a Zprica je rekle da neke situacije nisu bile jednostavno, nisu bile prijatne ali je uvijek svog sina Filipa stavljala na prvo mjesto jer je ona htjela da samo on bude sretan. Ona je sada i rekla šta misli o Breni,te kako je njenom sinu bilio sa njima u porodičnom domu.

Iako se mnogo govorilo o tome da njoj smeta jer Brena Filipa zove sinom i ona kaze da joj je jako drago jer Brena zaista misli na svoju porodicu, da djecu ne razdvaja, da ih voli mnogo. Brenu sada i gleda kroz odnos koji ima sa Filipom sa njenim sinom. Brena je nedavno objavila sliku na kojoj su svi skupa i napisala je “mi porodično,”