Ona je najljepša žena na svijetu koja je nevinost čuvala za poznatog Srbina! ODVEO JE ispred oltara a svi drugi su uzdisali za njom! (FOTO)

Njeno ime je Andrijana Lima koja je zadnje dvije godina primila mnogo negativnih komentara o svom izgledu nakon sto se desio porod. Neki su primjetili da je dobila dosta dobila na tezini i lice joj je zaista bilo oteceno od velike kolicine botoksa. Andrijana je bila iskrena o teškocama koje je imala radi komentara i priznala je da joj je jako tesko da se suoci sa promjenama koje su joj desavale.

Adrijana Lima je bila u vezi sa poznatim košarkašom Markom Jarićem i to je privuklo zaista mnogo paznje. Nakon tri godine veze par se vjencao 2009 godine a njihov brak je postao kompletniji nakon sto su stigle kcerke Valentine i Sieenne. Razveli su se 2014 godine ali su ostali u jako dobrim odnosima radi svoje djece.

Andrijana Lima je zadrzala je svoju nevinost sve do braka i to je odlucila a Marko Juric je bio njen prvi musakrac. u jednom razgovoru 2006 godine manekenka je rekla da smatra da odnos kao takav treba da bude sacuvan za brak i ona je rekla da je tako istinsku paznju dobijala.

Nakon razvoda Andrijana nije imala mnogo ljubavnih veza i jednostavno nije htjela da bude vidjena sa svima. Imala je kratku vezu sa poznatim glumcem Maetinom Harom koja je trajala do godinu dana. Tokom odnosa kruzile su price da Metin nije zainteresovan za zene i da je taj odnos bio neki marketinski trik.