PRVA DAMA OSTAVILA SVE BEZ DAHA SA SVOJIM STAJLINGOM- Nikada je ovakvu nismo vidjeli! Stajling košta kao 4 prosječne plate

Njeno ime je Tamara Vucic a ona je  popularnost stekla kao supruga predsjednika Aleksandra Vucica. Ona je tako dobila svoju zeljenu reputaciju, jer je jednostavno oduvijek drugacije bila, a i pored toga jako snazna zena. Ona je uvazena zena  prva dama Srbije te je bila i na konferenciji “Ljepota zene” i tom prilikom je uputila snazne poruke svim zenama  koje su tu prisutne bile.

TAmara je rekla da svaka osoba treba da preuzme ulogu u svom sopstvenom postojanju a samim tim ulogu nam daje i nasa ljepota koja je istinska i  nama. Ona kaze da se na ovo treba stalno misliti. Tokom svog govora ona je naglasak stavila i da zene trebaju da prihvate da su snazne da trebaju same sebi da bi se osobno razvile i postale to sto jesu.

Kako sama kaze kao pojedinci imamo jednostavno sposobnost da zapocnemo, da ponistimo i da nesto krenemo iz pocetka. imamo hrabrost da podignemo se da krenemo, da ne uskracujemo nikome ljubav. U nama se ljepota radja, radja, njeguje, jaca.

Tamara je jednostavno takva dama da sa svojom pojavom plijeni sve ljude. Ima Sarm, ima osjecaj za stil i bez imalo napora osvoji sve koji joj se priblize. Isto tako ova odjevna kombinacija nikog nije ostavila ravnodusnim.