ON JE DOBIO DOŽIVOTNU ZABRANU ULASKA U SRBIJU! Zvezda Granda javno izjavio: “Imam ja moju Bosnu, meni više ništa ne treba.”

Odluka o zabrani ulaska u Srbiju je donijeta na osnovu ocjene negativnih bezbjednosnih rizika koji su povezani sa dolaskom i boravkom stranih osoba unutar republike Srbije. NAkon što je mlada Zvezda Granda pjevao pjesmu koja opisuje masakr Srba u Kravici te je objavio i na drustvenim mrežama slike sa ratnim zlocincem Naserom Oricem, Sadik Hasanovic je suočen sa zabranom ulaska u REPUBLIKU SRBIJU. Kada je po dolasku iz Crne Gore u Srbiju, na granicnom prelazu suočio se sa negativnim iznenađenjema  to je trajna zabrana ulaska u zemlju.

On nije znao prije za ovu odluku jer niko ga nije ni obavjestio o zabrani a ni sluzbena dokumentacija mu nije dostavljena. On je dobio nedavno dokument koji potvrđuje odbijanje an granici a prema informacijama koje ima zabrana je trajna. Granicni sluzbenicu su mu dali rješenje a on je kasniije podijelio i sa medijima. On je podijelio sliku sa NAserom Orićem koji datira od prije nekoliko godina. On je kao djecak sa samo 13 godina pjevao u grupi Satelit ali sada je odlucio da gradi solisticku karijeru.