Ismet dobija Njemačku penziju od 4000 KM a sada traži ženu- MORA BITI MLADA, ZGODNA, I DA SLUŠA- to su njegovu uvjeti! Da li vi ispunjavate?

Današnja prica nam je o Ismetu Imamoviću koji ima 73 godine i on je penzioner iz Tareva koja se nalazi u opstini Kladanj i on je vec odavno aktivno u potrazi za zivotnom partnericom i putuje regionom sada u tu svrhu. Ismet sada uziva u visokoj penziji od oko 4 hiljade maraka i on kaze da mu sada jedino nedostaje zena, partnerica sa kojom bi dijelio svoj zivot.

“Uopšte se ne obazirem na to sto se mozda djece nece sloziti sa mojim izborom. Ako bih uvijek pitao vjerovatno nikada ne bi ni imao zenu. Trazim sada partnericu za sebe a manje me vjerujte zanima kako ce to sve uticati i na njenu ali i moju djecu.” – otvoreno je rekao Ismet.

Ismet kaže da ga ne zanimaju mlađe žene jer su ga jednom opekle. Njegova idealna partnerica bi bila između 55 i 60 godina. Važno mu je jako da mu supruga bude samostalna da na oslobodi plaćacanja advokata. on sad trazi osobu sa kojom bi dijelio svoje dane penzinerske.

Ismet je proveo 37 godina radeci kao rudar u Njemačkoj. Supruga mu je umrla prije 3 godine i nakon 50 godina braka ostao je sam.

“Ne konzumiram alkohol ni cigare. Imam i djecu i unučad ali nažalost unučad su samo tu kada im treba novca.”