Otac Mace Diskrecije naš poznati PJEVAČ! Njena majka odlučila da prekine ćutnju i da otkrije ISTINU O NJEMU

Maca Diskrecija je inace svima poznatija kao Senada Nurkić a veliku popularnost je dobila i dok je prvi put se pojavila u rijaliti programu “Parovi” Rođena je 9. marta 1991 godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini.

Njeno porijeklo inace vuce korijene iz jako siromasne porodice gdje je jedini clan bila njena majka Enesa Nurkić. O očevom identitetu se ne zna skoro pa nista jer ga nikada niej upoznala a ni ti je on pokazivao neki veliki interes za nju. Enesa je gostujuci u jednoj od emisija rekla da je Macin otac kada je saznao da je ona trudna odmah joj ponudio novca i rekao da treba da izvrsi pobačaj.

Maca nikada nije imala priliku da upozna svog oca jer on je tada bio u braku kada je ona ostala trudna. Enesa je odlucila da podijeli i vise detalja o ovoj prici i da svima bude jasno kakva je to njihova borba bila.

“Nikada nisam krila od nje identitet njenog oca. Ona je bila punoljetna kada sam sve rekla. Nisam zeljela da ga prizna kao otac jer je bio ozenjen i nisam htjela ja da budem ta koja ce da ugrozi neciji brak. U to vrijeme ja sam bila jako neiskusna nisam znala kako da se zastitim. Rodila sam sa 20 godina. On je imao kcerku od 4 godine tada. Dao mi je novac da se ocistim ali nisam htjela to. Nije on krivac, ja sam kriva jer se nisam dovoljno raspitala. Ona je inace izasla iz neuzvraćene ljubavi ali sam ja odlucila da preuzmem odgovrnos tza nju. Nisu mi dozvolili da je odmah dovedem kuci ali tek nakon nekoliko dana su me majka i ocuh prihvatili.

MACA nikada nije htjela da upozna oca jer nije bio uz nju.