Piton progutao ženu dok je obilazila kukuruz! Mještani pronašli zmiju- KADA SU JE RASPORILI U ČUDU SU SVI OSTALI

Petar naeče je donio iznenadnih nestanak Jahrah koja ima 54 godine u blizini njene kuce, koja se nalazi na zapadnom otoku Sumatra. Slijedila je tada odmah brza reakcija svih prisutnih te nakon 2 dana su pronasli zmiju zaista veliku ali sa natecenim trbuhom. Prilikom rezanja zmije vidjeli su tijelo nesretne zene.

predstavnik sela Anto je rekao da je najvjerovatnije da je piton uzrokovao smrt Jahrah koji je ugusio najprije svojim tijelom. Za potpuno probavljanje ovog obroka zmiji bi trebalo nekoliko sedmica, a tijelo Jahrah je izgledala pa skoro nepromijenjeno i na njoj e bila i odjeca kada su zmiju otvorili to su vidjeli.

Ona je ptisla u petak u sumu i nije se vratila kuci i to je naravno potaklo njenu porodicu da prijave nestanak te je pokrenuta i potraga za njom. KAda su vidjeli zmiju odmah su je ubili i otvorili. Svi su se izneadili kad asu vidjeli unutar zeludca zmije da se nalazi nesretna zena.

Lokalno stanovnistvo su poceli da hvataju zmiju od osam metara ali nije im tako jednostavno bilo jer je jako snazna bila rekao je vodja sela. on je rekao da su mjestani jako zabrinuti radi situacije koja im se desila jer su dvije zmije progutale i dvije domace koze.