JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI IZ MEDIJA! Voditeljka OTKRILA šok odluku, pa priznala i razlog, a u sve umešan BIZNISMEN Dragan

Jovana Jeremić, poznata voditeljka i TV ličnost, nedavno je najavila nameru da se privremeno udalji od medija kako bi se posvetila drugim aspektima svog života. Pored toga, izveštaji sugerišu da se njena emotivna veza sa biznismenom Draganom Stankovićem produbljuje, a kruže glasine da se Jovana već preselila u Grocku.

Oboje naglašavaju važnost toga da budu najveća ljubav jedno drugom, a sada su nerazdvojni jer je ona postala dio njegovog pekarskog showa, a istovremeno otkriva da se preselila kod njega.

“Imam namjeru da se u februaru povučem iz medija i fokusiram se na svoje lične poduhvate. Napraviću pauzu. Trenutno se bavim pekarskom industrijom. U stvari, preselio sam se u njegov objekat. Jer tri dana sam u Grockoj, a preostala četiri dana sam u Beogradu. Veliko mi je zadovoljstvo u trenutnoj situaciji”, rekla je Jovana u intervjuu za “Premijera”.

“Neumorno radi i maksimalno se trudio da investira u posao”, objasnila je ona, misleći na Dragana. “Sada da vam dam uvid u ukupnu sliku. Dragan kao šef vodi put, a ja ga pratim kao njegova pratnja”, dodala je ona kojoj se pridružio i njen partner, koji se zatekao sa njihovom ćerkom Leom.

“Lavice moja, ti si moj stub snage”, rekao je Dragan, ističući jedinstvo naše velike porodice. Osim toga, napomenula je da se njen nasljednik duboko divi njenoj drugoj osobi.