Isp0d kamena pronašli ćup pun zlata, ali tu nije kraj iznenađenjima: Mreže se usijale, komentari pljušte

Čini se da je svaki aspekt izvanredno otkriće, bez previda niti jedne jedine pojedinosti.

Instagram račun @felezyabie izazvao je značajnu pozornost nedavnom objavom intrigantnog videa koji je izazvao salvu mišljenja korisnika.

Unutar profila navodi se da su njegovi interesi arheologija, davanje smjernica za nabavku detektora metala i dešifriranje drevnih simbola.

Unutar spomenutog videa može se vidjeti grupa pojedinaca kako se bore da podignu stijenu sa površine zemlje, koristeći traktor i lance, prije nego što nastave s iskopavanjem.

Prema Times Now Newsu, nakon što su povratili staru staklenku, otkrili su izvanredno iznenađenje koje ih čeka.

Na vrhu hrpe, gdje je ležala riznica zlata, čekalo ih je neočekivano iznenađenje u obliku klizajuće zmije.

Nakon početnog vala straha, pojedinci su nastavili okretati staklenku, otkrivajući zbirku novčića i raznih dragocjenih predmeta u njoj. Cjelokupno ovo otkriće doista se doima kao izvanredno otkriće, lišeno ikakvih beznačajnih detalja.

Prisutnost živog gmaza unutar zakopane tegle bio je glavni razlog sumnje među korisnicima, što ih je navelo da posumnjaju u autentičnost ili inscenaciju videa.

Usred neprekidnih komentara, vlasnik profila se ubacio i nastavio s objašnjenjem.

Dame i gospodo, svrha ovog videa je upoznati širu populaciju s metodologijom istraživača. Nikada se nije tvrdilo da je autentična, pa zašto postoji toliko obilje uvredljivih primjedbi i psovki?

Instagram profil pogledajte ovdje