Slika u miniaturnom kupaćem kostimu Zlate Petrović zapalila internet! SADA JE SVIMA JASNO ŠTO JE POPOVIĆ HTIO I LUDIO ZA NJOM

Zlatini kupaci kostimi su za kratko vrijeme zaista postali senzacija te privlače i pažnju javnosti i svi govore da je ona trenutno jedna od jako upecatljivih figura sa nase scene. njena karijera je duga tri desetljeca a tokom svih godina je stekla veliki ugled ali postala je i ikona. Ona je majka dvoje odrasle djece te je odlucila da podijeli i svoju ljubav prema mogu. Zlata iza sebe ima dva braka i dvoje djece. Muskarci koji su sa njom bili u braku su Miki Dudic i Jovan Pejic.  Zlata je jako ponosna sto j sa njima dijelila dio svog zivota. Ona je osoba koja se tokom cijele svoje karijere trudila da sve radi bez mrlje i nije htjela da da razlog da bi se njena djeca nje stidila i kritizirala je.

Iako je nizala uspjele Zlata nije ostala posteđena ni ti jednog negativnog komentara na drustvenim mrežama. Njene slike iz proslosti ali i neke iz novih dana cesto su medju kriticarima na udaru ali ona je tim koja ne mari za sve to. Njen stil je i dalje predmet divljenja a mnogi je hvale radi svjezine i smisla za modu. Zlata je ostala ikona stigla i posebna figura sa nase estrade a njeni kupaci su dio samo njene privlacnosti i tako je dobila i veliki broj obozavatelja.

 

Pored svega toga ona se istice kao jedan jako dobar umjetnik i njena karijere je sirokog opsega i stila. Muzika joj se veze sa razne stilove.