Na porođaju joj iskočilo: Mlada majka podelila bizarnu sliku sa porođaja, lekari u nevjerici! “Da li je moguće ovo?”

SADA govorimo o jednom profilu koji je za kratko vrijeme postao jako popularan a radi se o Bethany Collins koja je jako mlada tik Tokerica koja ima 23 godine i sada je sa svim svojim pratiocima odlucila da podijeli jako cudno iskustvo koje joj se desilo tokom porođaja. Collins je jako emotivno podijelila trenutak poređaja koji je toliko intezivan bio da je od naprezanja doslo do toga da je jedno njeno oko skoro pa iskocilo iz normalne pozicije. Ono sto je svima bilo zanimljivo jeste da se nakon sest sedmica njeno oko vratilo u normalno stanje.

Na slici koja je postavljena na drustvenoj mrezi moze se vidjeti da se ona nalazi u bolničkim krevetu a sa njenim lijevom oko moze se vidi da je izvan uobičajnog položaja. U opisu slike koji je podijelila ona njen ljekar je iznenađeno rekao: “Nikada ovako nesto nisam vidio,” ali ato mozemo da vidimo da ima raznih situacija. Ocni kapilari su joj popucali tokom porođaja i izazvana je ova rijetka pojava zaista.

Prema podacima sa stranice pretjerano naprezanje i pritisak koji se dešava tokom procesa poroda moze da rezultira i povisenim krvnim pritiskom i moze da osteti i kapilare i uzrokuje crvenilo ociju Ova pojava nije uobičajna i nije generalna i povuce se za dvije sedmice. Iako je ona dozivjela malo teži oblik vazno je napomenuti da nisu ostale trajne posljedice. TGoom vremena mnoge druge majke su se javljale u komentarima ispod i dijelile svoje iskustvo te tako stvarale osjecaj zajednistva i solidarnosti.