Srce Gudeljove majke od tuge više nije moglo da izdrži! MJESECIMA se borila, ali snaga je izdala! NIKADA SNAHU PRIHVATILA NIJE

Nakon nekoliko teskih događaja Anastasija i Nemanja su odlucili da bi bilo bolje za njih da odu na neki odmor, da se iskljuce od svega i uzivaju na odmoru u Ibizi i to se moglo vidjeti iz par njihovih objava koje kruze na društvenim mrežama. Nakon što je sve svoje obaveza Nemanja zavrsio sto se tice posla oni su otputovali u Trebinje, a to je inace Nemanjin rodni grad gdje su bili par dana i uzivali u miru i tisini.

Nekoliko mjeseci je broj jedan i stalno se govori o napetosti između Anastasije Ražnatović i majke Nemanje Gudelja. NAime NEMANJA je nekoliko puta to sve negotovao i govorio da njihov odnos sto se tice porodice zaista skladan. Iako ima nekoliko indicija da Nemanjine sumnje nisu tacne to jeste da Nemanjina majka i Anastasija se ne prate na drustvenim mrežama.

Sve ove sitaucije mogu da pokazu da postoji zaista neka vrsta napetosti između Anastasije i Nemanjine majke, ali na FAcebook profiilima od nekih clanova moze se vidjeti da je Anastasija u jako dobrim odnosima u porodici bez obzira sto su neka neslaganja sa majkom od njenog partnera.

Nemanjina majka je deaktivirala Instagram a sigurno je imala mnogo razloga za to. Vjerovatno joj je puna kapa svega oko sina i snahe i neke situacije koje nije odobravala vise ne moze da gleda. Naime i rekla je da je jako umorna od negativnih komentara na njihov odnos te se odlucila povuci.