Sličnost sa Harisom Džinovićem je zaista velika: RADI MILIONERA MELINA JE OSTAVILA HARISA I CIJELU PORODICU I DOM! (šok) (foto)

Otkako se pojavila vijest da se dešava razvod javnost se zaista zaokupirala pričom o HArisu i Melini. U nedavnoj izjavi pjevac je rekao da Melina je prva izjavila zelju za prekidom braka cime je rasvjetlila nagovještaje slavnog umjetnika o njihovom pomaku u vezi.

Raskid braka Harisa i Meline je potakao nagađanja o faktorima koji su dveli do njihovog rastanka. Prema pisanju medija njihova skladna veza je narusena i doprinjelo je uplitanje sada i trece osobe. melina je navodno bila  u dubokoj emocionalnoj vezi sa bicsim nogometasom koji je postao i veliki i uspjesni poduzetnik i trazio je i neke prilike u inostrasntvu. Trenutno je aktivno ukljucen u razne poslovne poduhvate.

Nakon toga i ona i Haris su donijeli zajednicku odluku da se raskine brak koji je u zadnje vrijeme ajko buran bio. Melina je nedavno na Instagramu objavio citat voditeljice Sanje Marinković radi cega se nagadjalo da ona mozda aludira na potencijalni kraj braka. “Uvijek ima muškarac radi kojeg ti srce brze zakuca.”