Jelena je izgubila sina, umro je sa tri mjeseca! PORAĐAO JE ISTI DOKTOR- “Dok sam muku preživljavala, on je skoknuo do Novog Sada da otvori sebi račun.”

Prije 15 mjeseci Jelena Ivković koja je iz Rume je prošla pa skoro isto kao što sada prolazi mlada Marica Mihajlović iz Šida. Ona kaže da je i njeno dijete umrlo usljed ljekarske grešek. Ona je izgubila njihovo prvo dijete. Imala je 25 godina na porođaju, rodila je zdravo dijete iako je ljekar je držao na porođaju satima jer je za to vrijeme skoknuo do Novog Sada. KAda se vratio rođenje djeteta je grozno bilo, bebi je falilo kisika i preetrpilo je velika oštećeja mozga. Ona je shrvana situacijom Marike i njene bebe i sada u petom mjesecu trudnoće planira da se porodi u Beogradu a ne u Sremskoj Mitrovici.

Vodila sam trudnoću kod istog ginekologa koji je porađao Maricu a zivi u Rumi. Porodio je moju sestru na carski rez i sve je uredu bilo pa sam ja i zeljela. Sve je bilo super, isla sam privatno kod njega. Imala sam dogovor jer mi je termin bio 18. oktobra 2022 godine da dođem 24. ako porođaj ne krene jer su mi dali vaginalete kao indukciju kako kaže ona.

Rako se i desilo 24. pocele su kontrakcije, otisla je u Sremsku Mitrovicu. Sve je bilo u dogovoru sa ljekarom, dočekao me, i primila me starija sestra. Dao mi je Ctg A ONA JE REKLA ova cura ima kontrakcija 100 od 100. On me pogledao i smjestio u sobu. Nisu mi sve naplatili jer sam bila i apartmanu ali evo sta su mi poslije svega toga uradili.

Krecu bolovi, kontrakcije jos jace, hvala te nesvjest. Vieš puta zovem babicu pitam sta dalje ali ona vice na mene da sam razmazena, bezobrazna. Toliko sam lose bila da se nisam mogla da se javim porodicu.